Slusen er en dårlig ide

Det er helt ok, hvis du synes slusen er en dårlig ide. Men hvis du ejer en ejendom i det område der beskyttes, så vil vi meget gerne bede om, at du laver en tilkendegivelse, og skriver, at du vil bidrage med 0kr.

Vi håber selvfølgelig, at du vil læse om vores sluseprojekt og tænke dig rigtig godt om, inden du tager din beslutning. Men hvis du beslutter, at du ikke vil støtte projektet, så er det vigtigt, at du laver en tilkendegivelse.

På den måde kan vi nemlig se, hvor stor opbakning projektet har, og det har betydning for vores dialog med Kerteminde Kommune.

Så hvis du vil reducere risikoen for, at du bliver pålagt at bidrage til et sluseprojekt, du ikke ønsker, så er det vigtigt, at du laver en tilkendegivelse. Og hvis du alligevel ender med at lave en positiv tilkendegivelse, så vil vi bare takke dig rigtig mange gange, for din tid og din tillid.

Vi undskylder for ulejligheden, men det er desværre den eneste måde vi kan få kendskab til din holdning. Og hvis du ikke laver en tilkendegivelse, så kan det være, at vi ringer på din dør, og hvis det sker, så lover vi, at vi respekterer din holdning.

Det er nemlig helt i orden, at have forskellige holdninger, så længe vi respekterer hinanden.